Digitalni marketing u turizmu | Učinimo vaše poslovanje vidljivijim na društvenim mrežama.

Pomažem smeštajnim objektima, turističkim agencijama, vinarijama, srednjim/malim i velikim biznisima u turizmu da se razviju i bolje pozicioniraju na društvenim mrežama radi povećanja broja upita/rezervacija/saradnji. 

Na papiru Diplomirani Menadžer u turizmu, a u duši veseli kreativac i zaljubljenik u društvene mreže. 
Moja ljubav prema turizmu našla je malo drugačiji put. Kreiranjem svog ličnog bloga, građenjem zajednice na Instagramu, kao i deljenjem priča sa putovanja upuštala sam se, korak po korak, u digitalni marketing.

Sve što sam intuitivno kreirala putem društvenih mreža donelo mi je danas iskustvo koje svakodnevno primenjujem u radu sa klijentima. 

Organskim putem na svojim društvenim mrežama i kanalima komunikacije optimizovala sam blog tekstove tako da izlaze na prvoj stranici, ostvarila +30 000 pregleda na blogu za godinu i po dana, i dosegla do +40 000 ljudi na Instagramu putem objava.. 

 

Ako želite i vi slične rezultate, pošaljite upit!

Usluge

Vođenje društvenih mreža

Sa iskustvom vođenja društvenih mreža i sa velikom strašću ka turističkoj industriji, tu sam da vam pomognem i pružim podršku u marketingu. Ovu uslugu posmatram kao primarnom. U okviru nje pomoćiću vam da bolje pozicioniramo vaš proizvod/uslugu. Da povećamo broj rezervacija/upita/saradnji..

Usluge koje pružam u okviru vođenja društvenih mreža su:

 • Definisanje tema i strukture sadržaja za društvene mreže
 • Pisanje objava za društvene mreže
 • Kreiranje objava
 • Plaćeno oglašavanje (Facebook/Instagram)
 • Kreiranje kampanja za Google Ads
 • Interakcija sa pratiocima
 • Saradnje sa sličnim profilima (Influenser marketing..)
 • Održavanje Google Biznis naloga
 • Mesečni izveštaji

  🌍 Bilo da ste smeštajni objekat, ugostiteljski objekat, turistička agencija, turistička organizacija, vinarija, mali/srednji ili veliki biznis u turizmu, pošaljete upit! Radujem se novim saradnjama!

Sve o marketingu u turizmu na jednom mestu 🔍

Pisanje blog tekstova

Sa preko 2 godine iskustva u pisanju blog tekstova, na najrazličitije teme, kako za sebe, tako i za klijente, pomislila sam da i ovu uslugu mogu da pružim ukoliko vam je potrebna osoba koja bi za vaš sajt ili za sajt vašeg biznisa pisala blog tekstove.

Kod blog tesktova ne volim da se ograničavam samo na turizam, budući da sam imala iskustvo da pišem na zaista različite teme. Od obezbeđenja, digitalnog marketinga, važnosti treninga, pa do putovanja i avantura u prirodi.

Pored pisanja, tu sam i da optimizujem tekst shodno svojim znanjima u SEO-u.

Klikom na dugme, možete poslati upit i ja ću vam svakako poslati svoj portfolio. Cena teksta zavisi od dužine i teme.

Online konsultacije

Online konsultacije 1:1 u trajanju od sat vremena držim svima onima kojima je potrebna pomoć i podrška u razvijanju i pozicioniranju na društvenim mrežama.

Na konsultacijama se posvećujem vašim ciljevima i dajem vam konkretne primere i predloge kako možete unaprediti svoje online prisustvo. 

Šta radimo na konsultacijama?! 

 • Zajedno ćemo proći kroz vaš profil, bilo da je privatni ili poslovni. 
 • Kroz konkretne primere ću vam dati predloge kako možete da poboljšate trenutnu aktivnost na društvenim mrežama.
 • Oslobodićemo se barijera i predrasuda da je kreiranje sadržaja teško i da to mogu samo oni koji znaju da pišu, fotografišu, poznaju dobro dizajn.. 
 • Odgovoriću na sva vaša pitanja i neodumice kad je marketing na društvenim mrežama u pitanju.

 

Cena online konsultacija je 30€

Probudimo kretivnost zajedno! Pošaljite upit i zakažimo konsultacije!

Saradnje - Influenser marketing

Ovu uslugu pružam pre svega turističkom sektoru, budući da je to ono što se uklapa u moju content strategiju. Kanali komunikacije koje koristim su trenutno Instagram, LinkedIn, Blog i Njuzleter. U zavisnosti od vaših potreba i moje content strategije, iskomuniciraćemo i dogovoriti koji od kanala bi vam bio najviše od koristi.

Sa dobro rangiranim tekstovima na Google-u, sa +160 000 pregleda na blogu, ponudama za saradnju, organskim rastom na Instagramu, sa +50 000 dosega na objavama, sa komentarima poput ‘zbog tebe sam posetila ovo mesto’, ‘prema tvojoj preporuci išli smo tamo’, mogu vam pomoći da se za vaše usluge dalje čuje, kao i da se poveća vidljivost vašeg sajta/profila.

Više o tome kako ja to radim i prezentujem možete pogledati na mom Instagram profilu i Blogu.

Najvažnije mi je da delimo iste vrednosti, da se uzajamno dobro razumemo i osećamo prijatno tokom saradnje.

Isplaniraj putovanje

Sopstveni projekat

Veliki entuziajazam, ljubav prema putovanjima, prema njihovoj organizaciji i planiranju, želja da i drugima pomognem da uživaju na putovanjima kao što i ja uživam, da upoznaju Srbiju i njene prekrasne destinacije.. Sve nabrojano dovelo je do nastanaka projekta Isplaniraj Putovanje.

Projekat i celokupna ideja imaju za cilj da korisnicima pomognu da što kvalitetnije putuju, da usput nešto novo nauče, da vas posavetujemo, podržimo i pružimo što više lepih, korisnih i inspirativnih priča sa putovanja.


Usluge koje pružamo u okviru projekta su:


⭐ PLAN PUTOVANJA: Isplanirajte putovanje,
⭐ KONSULTACIJE: Isplanirajte putovanje uz našu pomoć,
⭐ PLAN PUTOVANJA: Namenjen firmama.

Ako mislite da planiranje putovanja nije za vas i nemate vremena da istražite sledeću destinaciju, pišite nam i rado ćemo vam pomoći u tome.