O MENI | Upoznajmo se

O meni: Andrijana Cojić

Zdravoo!  🌍 Drago mi je da ste ovde i da želite da se upoznate sa mnom na ovaj način. 

Moje ime je Andrijana Cojić. Po zanimanju sam Diplomirani Menadžer u turizmu, a u duši veseli kreativac i zaljubljenik u društvene mreže. Pored toga, i večiti zaljubljenik u putovanja, prirodu, avanturu, slobodu i život. A i ponosna suvlasnica projekta Isplaniraj putovanje – platforme koja je tu da vam pomogne pri planiranju putovanja. 

Moje putničke priče počinju još od malena. Oduvek sam putujući tragala za novim iskustvima, saznanjima, učenjima, destinacijama i kulturama. 

Ono što najviše volim kod putovanja jeste činjenica da se svakim novim putovanjem menjam, ulažem u sebe, stičem nova iskustva i nova poznanstva, upoznajem druge kulture i upoznajem sebe

Studije turizma sam završila u Novom Sadu, a tokom četiri godina studiranja imala sam priliku da volontiram, radim, putujem i istražujem. Pa sam tako živela u još dve države – dva i po meseca sam provela u Crnoj Gori radeći u hotelu i devet meseci u Španiji na studentskoj razmeni. 

Verujem da je upravo Španija odigrala veliku ulogu u mom životu! 


Pored putovanja, moja velika strast su knjige. Volim da čitam, a volim i da pišem. Pisanje mi daje slobodu (kreativnog) izražavanja. 

Ljubav prema pisanju i kreiranju sadržaja otvorila mi je vrata još 2020. godine u, za mene tad, potpuno nepoznati svet – digitalni marketing. Zahvaljujući mnogobrojnim kursevima, višečasovnim slušanjem i čitanjem sadržaja na tu temu, kao i primenjivanjem naučenog, uvidela sam svoj potencijal u toj oblasti. Zato danas volim da kažem da sam tu da pomognem turističkoj industriji da se bolje pozicionira na društvenim mrežaa radi povećanja broja upita/rezervacija/saradnji.

Više o mojim uslugama saznajte putem linka. 

Ako želite redovno da pratite moje priče, na Instagramu to možete učiniti, a trudim se da ih ima i što više na Blogu. Kao i na njuzleteru koji mi je posebno drag.  Verujem u ono #sharingiscaring, tako da  maksimalno uživam u kreiranju sadržaja. 

A nadam se da ćete i vi. Radujem se da vas inspirišem i pomognem u planiranju putovanja. 

Za sva pitanja, komentare ili sugestije uvek mi možete pisati na društveni mrežama – Instagram, Facebook ili LinkedIn, ili na 📩mejl – andrijanacojic5@gmail.com 

Radujem se da se čujemo!Virtuelni zagrljaj i smešak, 

Andrijana 

💌 Prijavi se na moju mailing listu.

Ukoliko želite među prvima da budete u toku sa mojim aktuelnostima, blog postovima, pričama sa putovanja i preporukama, prijavite se i čujemo se!